Починалият на ринга Борис Станчов е получил приятелски съвет да

...
Починалият на ринга Борис Станчов е получил приятелски съвет да
Коментари Харесай

Борис Станчов преди година: Имам гумена глава и нося много на бой

Починалият на кръга Борис Станчов е получил другарски съвет да се откаже от бокса няколко месеца преди случая. Това показа носителят на трофея за най-хубав играч от влиятелния интернационален шампионат Купа " Странджа " Любен Тодоров. Двамата имат мач през 2018-а. Това е дебютната среща при експертите за Станчов. Тодоров печели по точки в четири рунда.

" Носеше доста на пердах, само че като боксьор не беше кой знае каква класа - описа за " България Днес " Тодоров. - Преди време му споделих да спре, тъй като този спорт няма да му донесе кой знае какъв брой пари. Обясни ми по какъв начин към този момент е удовлетворен. Споделих, че поема много удари. Той през смях отговори: " Имам гумена глава и нося доста на пердах ". Знаех по какъв начин това негово изказване няма да докара до нищо положително. Мачовете на открито са с настройката да паднеш, тъй като всичко е корупция. Който заплаща, той командва оркестъра”, коменнтира Тодоров пред “България Днес”.

Самият Тодоров не обърнал внимание на подправеното име, с което Станчов се е боксирал още от старта на своята кариера.

" Чак след нашия мач разбрах, че не се споделя Исус - изясни Любен Тодоров. - Когато игра с мен предходната година, неговите другари викаха " Давай, Исусе ". Други го назоваха Боби. Дори си помислих, че Исус му е някакъв прякор. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР