Починалата след изнасилване и жесток побой ненавършилата 7 години Кристин

...
Починалата след изнасилване и жесток побой ненавършилата 7 години Кристин
Коментари Харесай

Дрешките ѝ на парцали, а тя цялата в кръв - така открил 7-годишната Крис под мост в Сотиря дядо ѝ

Починалата след обезчестяване и нечовечен побой ненавършилата 7 години Кристин от сливенското село Сотиря е ходила на детска градина до към края на май. Тогава родителите й я отписали тъй като решили сами да я приготвят за първия клас, описа директорката на ДГ „ Перуника “ Юрка Делчева, представена от в. Монитор.

Градината е под ключ поради летния отпуск на чиновниците.

Смразяващи вести и СНИМКИ 18+ за изнасилването и убийството на 7-годишното момиченце в Сотиря

„ В шок съм, всички сме шокирани, не можем да повярваме че нещо сходно е могло са се случи в селото ни.

Момиченцето беше толкоз лъчезарно, постоянно усмихнато. Вярно, не беше от някакво богато семейство, само че родителите й правеха всичко допустимо, с цел да не е по-различно облечена от останалите деца. Не мога да проумея какво е желал тоя изрод от едно хлапенце… “, през сълзи показа педагожката.

„ Потъналото в кръв и цялото посинено тяло на дребната Крис е било открито от дядо й, който със съседка на фамилията тръгнал да я дири първо по улиците, а в следствие и по деретата, откакто дребната не се отзовала на апелите му да пристигна за обяд “, описа кметът на Сотиря Димчо Георгиев.

На злокобната панорама се натъкнали към 14,00 часа в четвъртък. Тялото било под един от мостовете над дере в селото. Дрешката и била раздрана на парцали, по цялото тяло имало следи от свирепи удари.

Жертвата била изпратена с кола за спешна помощ до ЦСМП – Сливен,а от там трансферирана в МБАЛ „ Д-р Иван Селимински “, само че макар напъните на лекарите след час умряло.

Целият полицейски състав, жандармерия, гранични служители на реда, планински спасители и чиновници на държавното горско стопанство са били незабавно включени в издирването на обвинения в осъщественото брутално ликвидиране Мартин Трифонов, заяви основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, който персонално пое управлението на акцията .

Заподозреният е с асоциално държание, има голям брой регистрации за обири, м.г. е изтърпял присъда за блудствени дейности.

„ Претърсва се голям периметър, в това число и с полицейски кучета, теренът е тежък, само че няма да спрем до момента в който не го локализираме и задържим “, настоя основен комисар Иванов.

Според него Мартин не е бил квалифициран за дълъг преход, нямал е в себе си пари и храна и това стеснявало периметъра на територията, в която се укрива.

„ Това момче го познават всички в селото въпреки да не е локален, живее при родителите си във вилната зона, само че честичко идва тук, влизал е в пререкания с младежите от селото. Миналата година даже стана воин на телевизионно предаване откакто беше нахапан от кучета “, описа сбито кметът Димчо Георгиев.

По думите му родителите на дребното момиченце нямали непрекъсната месторабата, хващали се да препечелят някой и различен лев в дърводобива, откликвали на предложения от локални поданици да им оказват помощ, били доста работливи.

В следствието са включени и експерти от Института по логика на психиката – Министерство на вътрешните работи за правене на профил на обвинения. Полицията работи и с други лица от престъпния контингент за да бъде изчистена тяхната съпричастност към тежкото закононарушение.

Според поданици на Сотиря оповестеният за търсене Мартин си харесал Криси до момента в който тя си купувала сладолед от магазина на центъра на селото в четвъртък, по това време младежът пиел бира на близкото барче. Никой от хората там не обърнал внимание, че пришълецът от вилната зона изоставил бутилката с питие и тръгнал след хлапето.

Издирваният е осъждан за блудничество, изтърпял е наказване в пандиза , само че не мога да кажа дали това е станало предходната или по-миналата година. Безработен е, няма данни да е подвластен от опиати, асоциална персона е, само че може да носи отговорност за постъпките си “, посочи представителят на сливенската окръжна прокуратура Ваня Белева.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР