Починала е 53-годишна рускиня, която в телевизионно предаване обяви, че

...
Починала е 53-годишна рускиня, която в телевизионно предаване обяви, че
Коментари Харесай

Почина рускинята, обявила, че е бременна с тризнаци от Филип Киркоров

Починала е 53-годишна рускиня, която в телевизионно предаване разгласи, че чака тризнаци от артиста Филип Киркоров. Новината заяви уеб сайтът на в. "Комсомольская истина ", който пък цитира родственик на починалата Светлана Сафиева.
В края на декември фенката на Киркоров е участвала на негов концерт в зала "Олимпийский " в Москва, след което е била пратена да се лекува.
На 1 февруари роднините на Сафиева оповестяват, че е умряла. Според източници в телевизионните среди повода за гибелта е инсулт, получен поради душевен проблеми.
През ноември предходната година Светлана Сафиева разгласи в предаването на известния водещ Андрей Малахов "Прямой ефир ", че е бременна с тризнаци от известния артист с български генезис Филип Киркоров и изиска 200 000 $ от него, за медицинските разноски около раждането.
Екип на шоуто я посети в големия й апартамент (260 кв. м.) на бул. "Тверской " в Москва, където имаше купища детски дрешки, шишета с биберони и други бебешки такъми.
След това обаче я заведоха на рентген и видеозон, където се оказа, че огромният стомах е образовен просто от подкожни тлъстини.
Самият Киркоров не разяснява по никакъв метод нито обвиняването, че е предстоящ татко на тризначи, нито гибелта на фенката си.
Според източници психическите проблеми на Сафиева са почнали след гибелта на брачна половинка й.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР