Починал е турчинът, предизвикал катастрофата, при която са загинали сръбският

...
Починал е турчинът, предизвикал катастрофата, при която са загинали сръбският
Коментари Харесай

Почина турчинът, който уби в катастрофа легендата Шабан Шаулич

Починал е турчинът, провокирал злополуката, при която са починали сръбският артист Шабан Шаулич и неговият сътрудник Мирсад Керич, написа белградският в. "Вечерне новости ".
Заради гибелта на тридесет и петгодишния Алчън Левент е било прекъснато делото за гибелта на легендата на турбофолка и другия музикант. Медии към момента не са съобщили каква е била повода за края на живота на индивида, който е бил поведен под отговорност за съдбовното пътнотранспортно произшествие (ПТП). Според юрист на турския жител неговият клиент е получавал смъртни закани.
Левент на 17 февруари 2019 година край западния немски град Билефелд с колата си е блъснал автомобила, в който са пътували трима мъже. Керич е умрял намясто, Шаулич - по-късно в болница, а кумът на Шаулич и продуцент на музикантите Слободан Стоядинович е потърпевш тежко. На него са били повдигнати обвинявания за причиняване на гибел по несъобразителност, нанасяне на тежки телесни повреди, както и ръководство на моторно транспортно средство в положение на алкохолно и наркотично замайване.
През май турчинът е бил пуснат от предварителния арест. Той е декларирал, че е живеел в град Гютерслох (в провинция Северен Рейн-Вестфалия). Мъжът обаче не е имал нито адресна регистрация и от този момент следите му са били изгубени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР