Починал е актьорът Стефан Щерев-Чечо, съобщи в профила си във

...
Починал е актьорът Стефан Щерев-Чечо, съобщи в профила си във
Коментари Харесай

Ужасна новина! Актьорът Стефан Щерев-Чечо почина!

Починал е артистът Стефан Щерев-Чечо, заяви в профила си във фейсбук Албена Михова. Щерев бе в болница, а сътрудници от гилдията проведоха даряване на кръв, тъй като неговата група бе рядка. След това от здравното заведение оповестиха, че Стефан е нормализиран.

" И Стефан Щерев - Чечо си потегли....Колко функции още го чакаха....Тъжно... ", написа Тошев. Тъжната новина излезе и във фейсбук страницата на Съюза на артистите в България.

" Изказваме своите съболезнования към околните и сътрудниците му ", написаха още от съсловната организация. Преди дни стана ясно, че артистът е признат в тежко положение във ВМА и се нуждае от кръвопреливане поради проблеми с черния дроб. Стефан Щерев-Чечо е роден на 17 юни 1973 година Играл е в Народния спектакъл „ Иван Вазов”, НДТ „ Сълза и смях”, Малък градски спектакъл зад канала, спектакъл „ София”, а в последните години феновете имаха опция да го гледат в Сатиричния спектакъл. Участвал е в десетки игрални и късометражни филми. Бе част и от екипа на Иван и Андрей в " Станция Нова ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР