Почина Васил Мирчев, издател на Мениджър, съобщиха негови близки. Създателят

...
Почина Васил Мирчев, издател на Мениджър, съобщиха негови близки. Създателят
Коментари Харесай

Създателят на списание Мениджър си отиде след заразяване с коронавирус

Почина Васил Мирчев, издател на " Мениджър ", оповестиха негови близки. Създателят и издател на списание " Мениджър ", а също ръководител на съвета на шефовете и изпълнителен шеф на " ВМ Финанс Груп " си е отишъл след заразяване с, прецизира.
Васил Мирчев е роден на 11 април 1959 година През 2009 година той е определен за ръководител на Консултативния съвет на Глобалния контракт на Програмата за развиване на Обединените народи България - доброволческа мрежа, насърчаваща развиването на обществено виновни практики и планове за запазване на околната среда в оперативната активност на разнообразни бизнеси. Мирчев е Председател и на Българската федерация по кану-каяк и член на настоятелството на Националната спортна академия.
Завършил е Националната спортна академия, след което придобива преквалификация в Университета за национално и международно стопанство, компетентност Международни стопански връзки. " ВМ Финанс Груп " ръководи стратегически инвестиционнен портфейл от 11 дъщерни сдружения в разнообразни браншове - логистика, рекламни и корпоративни услуги, обучение, дистрибуция на бързооборотни артикули, печатнп-издателска активност. В групата работят над 1000 души. Компаниите са " Авенди ", " Мувио лоджистикс ", " Трансимпорт ", " Гебр. Хайнеман България ", " Хайнрус ФуусБевъриджис ", ABC Детски център, рекламна организация " А Теам ", " Идънред България ", както и списание " Мениджър ". Списанието всяка години провежда влиятелния конкурс " Мениджър на годината ".
Преди повече от 10 години Васил Мирчев споделя в изявление, че по наградените в класацията ще се наблюдава най-точно по какъв начин се развива същинският бизнес хайлайф в България и кои са добре ръководените сфери в него. Васил Мирчев е бил повече от прецизен в тази прогноза. Днес в случай че се наблюдава историята на най-известния конкурс, ще се удостовери още една негова прогноза - че бизнесът не просто взема една премия, а изпраща сигнал към обществото, че фирмите отглеждат мениджърите на бъдещето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР