Почина политологът Антоний Гълъбов, съобщи във Фейсбук неговият колега Антоний

...
Почина политологът Антоний Гълъбов, съобщи във Фейсбук неговият колега Антоний
Коментари Харесай

Внезапно почина политологът доц. Антоний Гълъбов

Почина политологът Антоний Гълъбов, заяви във Facebook неговият сътрудник Антоний Тодоров.

„ С горест научих, че завчера е умрял моят сътрудник и Адаш Антоний Гълъбов “, написа той с профила си.

Доц. Антоний Гълъбов бе политолог исоциолог.

Доц. Гълъбов е роден в София през 1964 година и приключва социология в СУ „ Св. Климент Охридски “ през 1989 година

Той преподава в СУ и в Нов български университет, където е доцент в Департамента Политически науки. В интервала сред 2005 и 2008 година е старши теоретичен помощник в Българска академия на науките.

Автор е на монографиите „ Граничната еднаквост. Социологически профили на отклоняващо се държание “ и „ Девиантно държание в учебна среда “. Негови студии и публикации са оповестени на британски и френски език в редица авторитетни западни научни списания.

Доц. Гълъбов беше извънредно издирван за мнения по настоящи въпроси от българските медии. Само за интервала сред 1988 доникъде на 2008 година има над 600 негови публикации, изявленията и мнения в национални всекидневници, седмични и периодически издания.

Членува в редица български и задгранични организации, измежду тях са Българската социологическа асоциация и Асоциацията на експерти по връзки с обществеността и image making IMAGINES (2001). Член е на Управителния съвет на Международната асоциация за културна политика Ubuquite Culrure(s) - Paris, France (2003).

Основател и член на Българско общество за самостоятелна независимост БОИС (2003). Заместник-председател на Научния комитет на Асоциация EUROPA – Limoges, France (2004) Председател на Управителния съвет на Институт за обществени политики и партньорство (2005). Член на публицистичния съвет на списание “Лидер ” (2005 – 2006 година). Член на публицистичния екип на списание BM Business Magazine (2008).

Екипът на Darik.bg сервира съболезнованияна роднините и околните на доцент Гълъбов!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР