Почина колоездачът, който се заби челно в автомобил в Монтанско,

...
Почина колоездачът, който се заби челно в автомобил в Монтанско,
Коментари Харесай

Трагедия! Почина колоездачът, който се удари челно в кола в Монтанско

Почина колоездачът, който се заби челно в автомобил в Монтанско, научи BulNews.
За тежкия случай, от през вчерашния ден, медията ни заяви малко след случилото се.

Кръв на пътя! Колоездач се заби челно в кола в Монтанско, положението му е тежко

Катастрофата е станала към един час преди да бъде оповестено началото на надпреварата по шосейно колоездене „ Комски часовник “. 61-годишен мъж от Елин Пелин, без да уведоми никого, се изкачил с автомобила си до хижа „ КОМ “- нова, след което подхванал рисково втурване към старта на надпреварата, който бе избран при стадион „ Мрамор “.
Опитният колоездач, взел участие в десетки надпревари, се е блъснал в лек автомобил "Ауди 80 ", който пътувал за Ком. Колата, ръководена от 67-годишен пловдивчанин, навлязла в насрещното платно на завой, при което колоездачът се забил в нея, паднал на предното панорамно стъкло, прелетял над автомобила и се приземил зад него. Разцепеното на две колело "Трек " е намерено на метри от колата.
Водачът на автомобила е пробван за алкохол, като резултатът е негативен.
Велосипедистът е признат в монтанската болница с доста тежки контузии, несъвместими с живота, оповестиха от лечебницата. Той е постъпил със счупени ребра, тежка травма на главата, контузия на мозъка и счупена основа на черепа. 61-годишният колоездач е умрял през вчерашния ден на обяд, до момента в който лекарите се борили да спасят живота му.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР