Почина жената с два инсулта и диабет, която бе приета

...
Коментари Харесай

Почина жената с два инсулта и диабет, която чака 4 дни линейка | Здраве

Почина дамата с два инсулта и диабет, която бе призната в сливенска болница след няколко отхвърли в продължение на четири дни да пристигна кола за спешна помощ, съобщи бТВ. 

64-годишната пациентка е била и с ковид. 

Вчера синът на  и той се обадил за кола за спешна помощ. Оттам споделили на Красимир, че би трябвало да чака, тъй като няма свободна кола. В рамките на четири дни той е звънял на 112, само че без резултат. Синът намерил различен метод да я закара и пред незабавното отделение видял три коли за спешна помощ.

Той твърди, че откакто дамата била призната в болница, три часа никой не ѝ обърнал внимание. След това я настанили в изолатор, тъй като нямала PCR тест. Жената е била в тежко положение, на кислородно дишане. 

Сега околните упрекват медиците за забавено лекуване.

Клип от изолатора демонстрира по какъв начин хора със подозрения за ковид чакат в претъпкана стая. Човекът, който го е снимал, придружавал татко си, който бил с COVID-19 и двустранна пневмония. 

От болничното заведение в Сливен споделиха, че всички Коронавирус кревати в четири отделения са цялостни и работят на лимита на силите си. " Ако не желаят да чакат, да отидат в друга болница, само че сега такова е положението. Ние сме във военно състояние ", съобщи шефът на МБАЛ-Сливен доктор Васислав Петров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР