Почина жената, която се самозапали от бедност в с. Камен.

...
Почина жената, която се самозапали от бедност в с. Камен.
Коментари Харесай

Почина жената, която се самозапали от бедност

Почина дамата, която се самозапали от беднотия в с. Камен. На 16 февруарим в УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ", в резултат на изгаряния, е умряла 51-годишна жена от с. Камен.

Припомняме, че 51-годишна жена от стражишкото село Камен се самозапали на 14 февруари - четвъртък, тъй като фамилията й нямало средства, с които да обезпечава животоподдържащите медикаменти за тежкото заболяване, с което от година се борела.

В последните години старата жена била персонален помощник на брачна половинка си, който се бори с тежки увреждания в резултат на претърпян инфаркт. Преди година лекарите й сложили тежката диагноза „ цироза на черния дроб “ и й назначили скъпоструващо лекуване, което обаче фамилията не може да си разреши.

В четвъртък преди обед дамата излязла на двора в къщата си, запалила купчина остарели облекла и съзнателно се хвърлила в пламъците. Сестра й незабавно е извикала кола за спешна помощ и дамата е била откарана във Великотърновската болница, където лекарите открили, че има 70 % изгаряния по тялото и незабавно била превозена в „ Пирогов “, където е умряла в събота.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР