Почина изгряващата звезда от Еуфория Ангъс Клауд. Той изпълняваше ролята

...
Почина изгряващата звезда от Еуфория Ангъс Клауд. Той изпълняваше ролята
Коментари Харесай

Почина актьорът Ангъс Клауд – наркодилърът Фез от Еуфория

Почина изгряващата звезда от " Еуфория " Ангъс Клауд.

Той изпълняваше ролята на наркодилъра Фезко " Фез " О'Нийл в тийнейджърската драма на HBO.

25-годишният артист е открит мъртъв от спасители от службата в Оукланд, изпратени по сигнал за незабавна здравна помощ, заяви за CNN Майкъл Хънт, чиновник по публичната информация на службата.

Причината за гибелта му към момента не е открита.

Източник, непосредствен до фамилията на артиста, съобщи пред Entertainment Tonight, че той " се е борил с тежки мисли за самоубийство ", откакто се е върнал от Ирландия, където е погребал татко си.

Междувременно фамилията на артиста разгласява следното изказване, представено от CNN:

" С горест в сърцето през днешния ден би трябвало да се сбогуваме с един необикновен човек. Като актьор, другар, брат и наследник, Ангъс беше специфичен за всички нас по толкоз доста способи.

Миналата седмица той погреба татко си и се бореше с тази загуба. Единствената разтуха, която имаме, е да знаем, че Ангъс към този момент се е събрал с татко си, който беше най-хубавият му другар.

Ангъс водеше борба с проблемите на психологичното си здраве и се надяваме, че кончината му може да бъде увещание за другите, че не са сами и не би трябвало да се борят сами с това в безмълвие. Надяваме се, че светът ще го запомни с хумора, смеха и любовта му към всички ", прибавя фамилията му.  

Ангъс Клауд печели необятна известност измежду публиката през 2019 година с ролята на наркодилър в " Еуфория ".

" Изключително тъжни сме да научим за кончината на Ангъс Клауд ", съобщи представител на HBO пред CNN. " Той беше надарен и обичан от фамилията на HBO и " Еуфория ". Изказваме най-дълбоки съболезнования на приятелите и фамилията му в този сложен миг ".

Сторм Рийд, която играе Джия Бенет в " Еуфория ", отдаде респект към сътрудника си в Instagram, споделяйки клип с изпълнена със смях сцена от сериала. " Сълзите ми не стопират ", написа Рийд. Други сътрудници на артиста също изрекоха тъгата си от новината за загубата му посредством постове в обществените мрежи.

Роденият в Оукланд артист описа в изявление за iD през март по какъв начин е бил открит от кастинг сътрудник по улиците на Бруклин. " Определено си помислих, че това може да е някаква машинация. След това ме върнаха и ми демонстрираха ролята, и тя закупи повече смисъл. ", споделя той.

След като премиерата през юни 2019 година, " Еуфория " бързо се трансформира в шлагер и до 2022 година става най-коментираната телевизионна продукция в Twitter за десетилетието в Съединени американски щати. Главната героиня е 17-годишно момиче, което се бори със злоупотребата с опиати. Показана е в жестоки подиуми по какъв начин приема смъртоносния фентанил и си инжектира морфин. През 2022 година самият Клауд в изявление за TMZ отбрани сериала от обвиняванията, че възхвалява използването на опиати.

След триумфа на " Еуфория ", артистът споделя, че е бил сюрпризиран от личната си популярност.

" Разликата сред мен и всички останали, които са известни, е, че те в по-голямата си част са се опитвали да станат такива, работили са интензивно и са си казвали: " Ще стигна до върха ". За мен това беше прекомерно добра опция, с цел да откажа. Нямах визия, че ще стигна толкоз надалеч. "

I am saddened to hear of the death of Angus Cloud, a brilliant young actor & Oakland’s own.

His immense talent touched the lives of countless people. His work & legacy will forever live on and make Oakland proud. https://t.co/JBwxWYe1ml
— Rep. Barbara Lee (@RepBarbaraLee) July 31, 2023 В Twitter, калифорнийският конгресмен Барбара Лий изрази страдание за загубата на човек от Оукланд. " Неговият голям гений докосна живота на безчет хора. Неговата работа и завещание ще продължат да живеят вечно и ще накарат Оукланд да се гордее с тях ", написа тя.
 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР