Почина Десислав Чуколов, съобщи . Той беше член на партия

...
Почина Десислав Чуколов, съобщи . Той беше член на партия
Коментари Харесай

Почина Десислав Чуколов

Почина Десислав Чуколов, заяви. Той беше член на партия „ Атака” от самото ѝ основаване през 2005 година, а през декември 2008 година е определен за заместник-председател на празненства.

Скръбната вест оповестиха от партийната телевизия като прецизираха, че някогашният народен представител е умрял след дълго боледуване.



Чуколов е роден на 22 декември 1974 в Русе. Завършва Русенския университет със компетентност „ Европеистика “ и до включването си в политиката работи като компютърен експерт в родния си град. Женен, с едно дете.

Член е на партия „ Атака “ от учредяването ѝ на 17 април 2005 година, а от 11 юли 2005 година е депутат в 40-о Народно заседание. От 21 септември 2005 година е заместващ представител на България в делегацията в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа. От 8 март 2006 година заема длъжността парламентарен секретар.

От 6 юни 2007 година е евродепутат, член на парламентарната група „ Идентичност, традиция и суверенитет “.

На IV Национален Сбор на партия "Атака " през декември 2008 година става заместник-председател на партията.

През 2009 година бе определен за депутат от 15 многомандатен изборен регион в Плевен и от този момент е заместник-председател на парламентарната група на "Атака ", както и на комисията по вътрешна сигурност и публичен ред към Народно събрание.

Чуколов бе и главен представител в непрекъсната делегация на Народното събрание в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР