Почина дъщерята на поетесата Маргарита Петкова. Надежда Огойска си отиде

...
Почина дъщерята на поетесата Маргарита Петкова. Надежда Огойска си отиде
Коментари Харесай

Надежда Огойска загуби битката с рака


Почина дъщерята на поетесата Маргарита Петкова. Надежда Огойска си отиде след тежка борба с онкологично заболяване.

След дълготрайно лекуване в Лондон и химиотерапии нещата изглеждаха обнадеждаващи, само че по-късно се появявиха разсейки в други органи на тялото ѝ.

Беше стартирана и огромна благотворителна акция. За да се оперира, бяха нужни 78 хиляди паунда, тъй като бяха открити разсейки в белия дроб и в черния дроб.

Огойска остави две деца.

"Надя си отиде на 9 юни в 23 ч. Изпратихме я на 14 юни. Това е просто конкретика. Другото го сподели огромният ми наследник: "Всички ние цялостен живот се опасяваме от мига, в който ще би трябвало да изпратим родителите си. Не желая да знам какво й е на майка ми. " Това написа поетесата Маргарита Петкова в персоналния си профил във Фейсбук.

"Аз не желая никой в никакъв случай да узнава това. Благодаря на шепата другари, които са непрестанно до мен. Благодаря на всички, които през тези мъчителни години на битка, ни подкрепяха. Благодаря, че няма да коментирате под това публично, от мое име и от името на фамилията ми, изказване. Моля ви да не сипвате сол в раната с положителните си думи, тъй като положителното боли два пъти повече от злото - повярвайте ми на юнашко доверие. Всички ", написа още Петкова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР