Почетният вицепрезидент на Милан Франко Барези изрази надежда, че скоро

...
Почетният вицепрезидент на Милан Франко Барези изрази надежда, че скоро
Коментари Харесай

Барези: Знаем, че това не е истинският Милан

Почетният вицепрезидент на Милан Франко Барези изрази вяра, че скоро тимът ще успее да излезе от своята рецесия, като акцентира, че това не е същинското лице на “росонерите ” поради контузиите  в състава.

“Никой не не помни това, което Милан направи предходната година, печелейки Скудетото. Но когато побеждаваш, отговорностите нарастват и би трябвало да даваш освен това. Всеки подхваща стъпки, с цел да те надвие. Всички сме сюрпризирани от 18-те точки, които ни разделят от първото място. Сега би трябвало да сме положителни в това да не допуснем рецензиите да ни дестабилизират и да сме задружни в преследването на общата цел, тъй като представяме клуб и славна фланелка. Първата мисъл би трябвало да бъде за тима, който да ни напомни за какво и по какъв начин побеждаваше. Качествата на играчите са налице, никой не е не запомнил положителните неща, които те демонстрираха предходната година. В последна сметка постоянно теренът и работата са нещата, които се отплащат. Успехът е сумата от голям брой всекидневни саможертви. Когато нещата тръгнат зле, би трябвало да покажеш твоята подготвеност. В състава има играчи с скъп опит и младежи, които осъзнават, че играят за Милан.

Не сме привикнали с паузата поради Мондиала. Подготовката се промени, тъй че страдахме поради това. Знаем, че това не е същинският Милан заради прекомерния брой травми. Ще излезем от тази обстановка, като останем задружни. Знаем кой е Златан Ибрахимович, къде е бил и какво е спечелил. Той се завърна и имаше огромен принос през предишния сезон. Годините отминават за всички и не знам какво ще може да даде, само че той е фигура, която излъчва сигурност и темперамент. Миналата година почитателите видяха тим, който ги трогна и те се влюбиха в него. Сега сме в осминафиналите на Шампионската лига и това е чудесна опция. Ще има невероятна атмосфера и Милан е кадърен да се бори с Тотнъм. “Сан Сиро ” беше мой дом в продължение на 20 години, само че би трябвало да гледаме напред. По-модерните игрища, които са благосъстоятелност на клубовете, са значими, тъй като носят доста преимущества, изгоди и доходи. В други европейски страни са по-напред в това отношение. Тези, които обичат Милан, схващат момента на компликация. Никога не трябва да те е боязън, а вместо това са ти нужни психическа мощ, увереност, кураж и темперамент ”, разяснява Барези пред Quotidiano Sportivo.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР