Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев направи кратък коментар пред

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев направи кратък коментар пред
Коментари Харесай

Димитър Пенев: Отдавна харесвам Белчев, радвам се, че се завърна

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев направи къс коментар пред " Тема Спорт " по отношение на треньорската промяна в клуба и завръщането на Стамен Белчев.

" Отдавна го одобрявам Белчев и се веселя, че се завръща отпред. Лошото е, че времето малко закъснява - не ни остават мачове, а точките се печелят мъчно. Трябва да се издигнем в класирането, с цел да добием по-голям престиж и да се класираме за Европа. Здраве и триумф му искам на Стамен. Идва в тежка обстановка, което му прави чест. В треньорската специалност е по този начин по целия свят. Промени има на всички места. И при " сините " имаше, те да не се крият. Сега " алените " сме малко в гората, не смеем да се покажем след финала за купата, пък и е по-хубаво на сянка, че да не ни напече слънцето, доста е мощно тези дни ", сподели Пената в типичния си жанр.

" Ръководството си преценя за треньора, те си знаят най-добре. Дано Белчев да остави диря. А пък Насо и Гришат да поработят малко с нападателите в своите тимове, че нещо не могат да вкарват в последно време ", съобщи още Стратега.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР