Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира жребия на „червените“

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев коментира жребия на „червените“
Коментари Харесай

Пената: ЦСКА да не гледа Световното, ще ги разсее

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев разяснява жребия на „ алените “ в Лига Европа. Те ще се изправят против латвийския Рига.

„ ЦСКА е играл против доста тимове като Рига и Адмира, които на пръв взор не са нищо изключително. Записвали сме сполучливи резултати, само че се е случвало и да не ги отстраняваме. В този миг е мъчно да определим какъв брой те са мощни и какъв брой сме ние “, съобщи треньор номер едно на България за предишния век.

„ В ЦСКА занапред започваме с подготовката, а на латвийците им върви шампионата. Пък и мачовете в Европа са от друго тесто. Не можем да кажем, че продължаваме напред сигурно. Трябва да сме деликатни. Още повече, че имаме нов треньор, а и много попълнения. Най-важното е да спечелим първия мач, който ще е вкъщи, с добър резултат ", сподели Пената в изявление за „ Тема спорт “.

„ Нужно е време да се избистри съставът, тъй че по лагерите да не гледаме доста Световното, а да си гледаме тренировките и да разучим добре противника. За да няма след това някоя изненада ", добави Пенев, под чието управление България се класира на четвърто място на Световното състезание в Съединени американски щати през 1994 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР