Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев говори днес пред медиите,

...
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев говори днес пред медиите,
Коментари Харесай

Легендарният Димитър Пенев обясни в свой стил изваждането на ЦСКА-София от Европа

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев приказва през днешния ден пред медиите, където изясни драмата с изваждането на алените от шампионата Лига Европа.

Ето мнението на треньор №1 на България за ХХ век:

" Десет минути преди да стартира жребието - можем да участваме по повод да присъстваме, само че разпоредба на основния секретар... Само като фен. Ние какво да вършим. Да си дадем документите, да ги върнем - не. С тях бяхме до края, наблюдавахме другите. Неочаквано от Русе представителят техният беше на отмора близо до залата за изтегляне на жребия. Той се яви, честитихме си всичко там, само че нещата са от по-рано, не престават и през днешния ден, и на следващия ден. Окончателно, евентуално, във вторник сутринта ще бъде всичко ясно ", обясни Пенев, след което добави:

" Не беше неприятно. Има десетки, стотици мои сътрудници от управлението, с които се познаваме. На всяка една крачка, всеки един метър се поздравявахме. То не се обръща внимание за нашето присъединяване, тъй като има доста нови тимове, които ще създадат изненада на клубно и на национално равнище.

Дори имаше един въпрос към представител на БАТЕ Борисов. Питам го: " Защо не пуснахте вашите състезатели против нашия национал? ". Ако бяха те, щяхме да победим. Той единствено се усмихна, вика: " Пена, умерено ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР