Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев по традиция присъстваше на

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев по традиция присъстваше на
Коментари Харесай

Димитър Пенев намекна за предстоящи промени в ЦСКА

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев по традиция присъстваше на жребия за Купата на България. " Червените " ще състезател на 1/4-финала против тима на Лудогорец в Разград. Двубоят ще е при започване на април месец.
Според Пенев тимът на Нестор ел Маестро няма от какво да се опасява, само че и загатна, че дотогава клубът може да претърпи кадрови промени. Какви обаче - не стана ясно.
" Защо да нямам шанс? Трябва да играем и за Купата, и за шампионата. Време е нашият тим да побеждава Лудогорец и мисля, че има задоволително време до този мач. По-важното е в този момент в мачовете за шампионата да внимаваме. Лудогорец има по-тежка стратегия, играе още интернационалните срещи. Има задоволително време да се реши от наша страна за този мач ".
" До тогава ще има доста промени, кадрови, на футболисти, други хора, които би трябвало да работят по-добре. Не се опасявам аз от Лудогорец. Отговорността да поемат футболистите този път. Не би трябвало да ги е боязън. ЦСКА не се опасява. ЦСКА е играл с доста огромни тимове, да не ги изреждам. Всчко ще зависи от подготовката, само че този мач е надалеч. Сега е значимо шампионата.
Лично аз не приказвам за промени. Промени евентуално в школата ще има, тъй като всички тимове в България знаят, че би трябвало да имат над 50% фрагменти от своите школи.
Време и в нашия тим да се разчита повече на юношите и от там към този момент чужденците да се съобразят с напредъка на нашите юноши. В последно време от всички тимове се комчентира това нещо.
Има ги, към този момент са подготвени, само че те би трябвало да потвърдят в мачовете, които им предстоят, с цел да бъдат включени първо в подготовката ", показа още Пенев.
Още за ЦСКА прочетете в sportlivr.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР