Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори след успеха над

...
Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев говори след успеха над
Коментари Харесай

Пенев: Левски и Лудогорец ни направиха подарък

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев приказва след триумфа над Берое (1:0) и предстоящо­то на следващия ден дерби с Левски.

" Дербито ще е стихия, както нормално, в никакъв случай не знаеш какво може да се случи. Ясно е, че на нас ни е най-важна побе­дата при каквито и да е обс­тоятелства. Има въодушевление в тима, имаме вяра, че можем да реализираме своята цел. Но, както споделих и преди мача с Бе­рое - ненужно е да приказваме доста, би трябвало да се работи. Нужно е да хвърлим всички сили в дербито и да победим. Левс­ки и Лудогорец ни направиха подарък и е пристигнал моментът да се възползваме ", сподели Пенев пред " Тема спорт ".

" Хубаво е, че вратарят ни беше доста в час против Берое. Каквото трябваше, избави. Съ­перникът насочи значително удари, само че действително нямаше чисти положения. През първото по­лувреме играхме мощно, имахме своите обстановки и като цяло можем да сме удовлетворени. След по­чивката повече внимавахме да не допуснем попадение. Не ус­пяхме да издебнем противника за втори гол, само че най-после най-важна е успеха ", добави Пенев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР