Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда на клуба Христо

...
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда на клуба Христо
Коментари Харесай

Бонев: Имаме сили да продължим в Лига Европа

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) и легенда на клуба Христо Бонев изрази оптимизъм, че отборът ще реализира добър турнирен резултат в първия мач със Спартак (Търнава), който да даде очаквания за реванша и премахване на противника. Историческият първи мач от европейски клубен шампионат за стадион " Локомотив " ще е в четвъртък от 20:30 часа.

" Първото и най-важно нещо е, че ще приемем Спартак (Търнава) на " Лаута ". На стадиона кипеше и към момента кипи голям труд за възстановяване на всичко това, което желаеха от УЕФА за осъществяване на мач от такова равнище. Това най-вече радва почитателите и нас. Първият дуел в шампионата с Черно море във Варна бе разочароващ само че, както се видя, доста тимове ще бъдат разочаровани от отбора на Илиан Илиев. Веднага по-късно пристигна срещата със Славия и оптимизмът се върна при нас ", сподели Зума пред " Тема спорт ".

" Бруно Акрапович и щабът му наблюдават в детайли Спартак (Търнава) и имам вяра, че са ги разучили добре. Момчетата би трябвало да схванат какво е смисъла на един мач в Лига Европа. Ще бъде доста позитивно в първия дуел да вземем задатък, който да ни обезпечи по-лек реванш и класиране за третия кръг. Имаме футболисти, които ще създадат всичко допустимо да зарадват хората ", добави още Ботев.

" Това, което следя и слушам, е, че много хора към този момент са си купили билети за срещата, тъй че стадионът ще се понапълни, а какво по-хубаво от това. Спартак е реализуем противник. Имаме сили да продължим. Бруно Акрапович несъмнено вижда някои проблеми, които са очевадни в крайната отбрана, само че той ще откри метод с избора си и тактиката да преодолее този съперник ", приключи легендата на българския футбол.
efbet Лига 2 кръг, петък 19 юли  Локомотив (Пловдив) 3:2краен резулат  Славия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР