Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев се обърна към

...
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев се обърна към
Коментари Харесай

Зума се застъпи за Митко Илиев: Съдбата изпраща големи предизвикателства само на големи личности

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев се обърна към капитана на тима Димитър Илиев и черно-бялата общественост със мощни думи след изгубеното дерби с Ботев в събота. След пропусната дузпа от Илиев, канарчетата вкараха два гола, с които завоюваха мача макар късното попадение, което означи той.

" Искам да изразя поддръжката си Димитър Илиев и да прикани нашите почитатели за това. Разбирам разочарованието на последователите ни, самият аз в събота вечер не се усещах по никакъв начин добре. Знам чудесно какво изпитва той сега, защото два пъти в кариерата си съм пропущал дузпи и по-късно върху мен са се изсипвали доста завист и ненавист. За подигравките няма да приказвам, защото на тях са способни единствено нищожества, които последна сметка си получават заслуженото. Митко е последният, който би трябвало да бъде винен за провалянето. В такива мачове един гол постоянно не значи нищо и всевъзможни обрати са ставали и ще стават ".
 Ботев (Пловдив) победи Локомотив (Пловдив) с 2:1 в efbet Лига
Ботев е властелинът на Пловдив! " Канарчетата " съкрушиха Локомотив в Коматево

Трите попадения в мача паднаха четвърт час преди края

" Освен това до него имаше още 10 съотборника плюс тези влезнали на промяна, а до края оставаха много време, тъй че е неуместно да се афишира за виновник. Знам по какъв начин се усеща Митко и му смъквам шапка за смелостта да поеме цялата виновност за загубата и да защищити от рецензии съотборниците си, тъй като на дневен ред идват нови мачове и те са задължени да се вдигнат и да продължат по по-добър метод. Така вършат огромните спортисти и персони. Нека не забравяме, че в основата на огромните наслади, които нашата общественост изпитахме през последните 3 години, беше точно Димитър Илиев. Той беше индивидът, който сплоти тима в най-трудните и най-сюблимните моменти. Не подценявам приноса на никой, само че тъкмо Митко внесе скъпата доза локомотивска магия, без която евентуално нямаше да реализираме триумфите си. Пред Локомотив идват нови провокации. Хубавото е, че нашият клуб постоянно в тежки моменти е излъчвал огромен водач, който да го преведе и през най-трудните трудности. Митко в актуалният миг е индивидът, който съм убеден, че ще поведе тима. В негово лице аз виждам и огромната фигура за бъдещето на Локомотив като треньор или началник ", показа Зума пред " Марица ".
 Димитър Илиев: Аз съм отговорен, провалих тима
Димитър Илиев: Аз съм отговорен, провалих тима

Нападателят пропусна дузпа в 58-а минута и упрекна себе си за провалянето.

" В умозаключение от позицията на моя футболен и житейски опит желая да кажа на Митко Илиев: Съдбата изпраща огромни провокации единствено на огромни персони и на тези, които обича, тъй като знае, че ще се оправят с тях ", сподели още Христо Бонев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР