Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев реагира остро на

...
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев реагира остро на
Коментари Харесай

Христо Бонев: Има хора до Боби, които живеят на негов гръб, и правят пакости

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев реагира остро на обява, в която е представен като главен състезател за събаряне на Борислав Михайлов от шефския пост в БФС на идния конгрес през февруари. Зума е избран като човек, заставащ зад кандидатурата на Любослав Пенев против Михайлов.

" Много плоска конспирация. Не вкарвайте мен и Локомотив в интригите към идния конгрес ", съобщи пред Марица именитият капитан на националния тим и " черно-белите ".

" Първо желая да кажа, че нито знам по кое време е този конгрес, нито се интересувам от него. С Любо и Боби не съм се чувал от дълго време. Интересно кой желае да ги скара. Те са мои момчета, познавам ги чудесно. Не желая да прозвучи като подчертаване, само че в случай че не считах Боби за непосредствен, дали щях да му дам да мине върха ми? През годините съм го подлагал на критика, само че в никакъв случай злонамерено. И до момента съм на мнението, че има хора от обкръжението му, които на негов тил си живуркат и вършат пакости. Проблемът му е, че ги търпи и му се качват на главата, и че за всичко той поема виновността.

Аз няма да бъда на конгреса и е нелогично да давам продкрепа на този или оня. За Боби поддръжката си съм я изказал от дълго време. Той направи доста за българския футбол в един тежък миг. Аз съм за всички мои момчета, с които за последно класирахме България на Световно състезание. Те са огромни мъже и дребни интриги като тази с Боби и Любо, няма да ги скарат. Каквото имам да кажа, ще го кажа персонално на тях, а не през медиите ", сподели още Христо Бонев.

Снимка: " Марица "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР