Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев очаква здрави битки

...
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев очаква здрави битки
Коментари Харесай

Зума: Трябва да гоним спечелване на Купата

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев чака здрави борби със Септември (София) за Купата на България. Първият мач е през днешния ден на “Лаута”. Зума е безапелационен, че и дума не може да става за подценяване, тъй като противникът умее да санкционира такива моменти, написа "Тема Спорт ".

“Всички споделиха след жребия, че са желали Септември за съперник, само че в настоящето положение на българския футбол могат да се получат доста изненади. Моето персонално мнение е, че не погледнеш ли съществено и подцениш ли който и да е било съперник, в това число и Септември София, ще пострадаш и то непоправимо. Това би трябвало да е обеца на ухото на нашите футболисти в днешната среща. Защото никога не сме чак толкоз добър тим, че да кажем, с лекост, с разлика ще победим Септември. А и не трябва да забравяме, че тази пролет загубихме и двата си мача от този противник - в Пловдив и в София. Победиха ни напълно справедливо. Затова в този момент нямаме право на неточности, тъй като зад нас е бездна. Така че би трябвало непременно да се класираме на финал”, стартира Зума.

“Това ще изисква изключителна готовност и вглъбеност. Трябва да покажем и огромно предпочитание за победа. Целта ни би трябвало да е освен край, само че и трофей, тъй като каква е файдата, че си стигнал до последния мач, откакто си останал с празни ръце. Трябва да гоним до последно и седмото място, с цел да играем бараж за Лига Европа. Дано да имаме шанс и най-важното - да пристигна повече аудитория, с цел да покажем, че обичаме тима си. Аз ще съм на трибуните”, разяснява Бонев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР