Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев бе категоричен пред

...
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев бе категоричен пред
Коментари Харесай

Зума: Ако победният гол бе за Локо, щеше да е засада

Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев бе безапелационен пред „ Тема Спорт “, че в случай че функциите в събота следобяд на „ Лаута “ са били разменни и победният гол в последната минута е бил за смърфовете, а не за Лудогорец, сигурно съдиите са щели да маркират засада. Такава обаче не бе отсъдена и разградчани си потеглиха с трите точки след попадението на Диниш Алмейда. Зума добави, че орлите не се нуждаят от такава поддръжка с оглед капацитета, с който разполагат и разликата в класите с другите тимове.
Прочетете още
„ В събота следобяд Локомотив Пловдив игра против най-хубавият тим в България от 10-11 години насам и това е несъмнено. Кой каквото желае да споделя, те са най-силният отбор у нас. Техните притежатели поставят доста грижи за базата, тима, футболистите, които се привличат… Въобще за всичко има екип, който извършва нарежданията. Факт е, че при тях играе най-хубавият чужденец у нас – Бърнард Текпетей. Искам да поздравя и Томаш и футболистите за представянето им в този мач. Ние знаем проблемите, които съпътстват нашия тим. Въпреки това с помощта на сполучливата скица, в която Томаш подредите футболистите дадохме сериозен тим на Лудогорец. Стана здрав дуел. Мисля, че играчите и треньорите се отблагодариха уместно на съвсем цялостните трибуни, даже и незавършени “, разяснява Бонев.

„ Искам да се спра особено и за обстановката с победния гол на Лудогорец. За мен персонално, в случай че съдиите имаха най-малко малко възприятие за отговорност трябваше да отсъдят засада, защото топката беше ориентирана към двама футболисти, които бяха в нашето наказателно поле и не се знаеше кой ще играе с нея. Представете си това нещо да се беше случило пред другата врата, същата обстановка, само че в наказателното поле на Лудогорец. Ако беше за Локо Пловдив първо страничният арбитър, в случай че имаше два флага щеше да вдигне и двата. Другият непряк, от далечната страна също щеше да вдигне байряка без да знае. Четвъртият арбитър щеше да тича към централния, с цел да му каже, че има засада. Не знам единствено каква щеше да бъде реакцията на дежурния от Футболняи съюз. Дори си мисля, че ВАР са изтрили ситуацията… “, ядосваше се Бонев.

„ Локо обаче се държа мъжки и се бори. Лудогорец нямат потребност от такова нещо “, приключи легендата.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР