Почетният президент на Хатайспор каза, че Кристиан Атсу все още

...
Почетният президент на Хатайспор каза, че Кристиан Атсу все още
Коментари Харесай

В Турция опровераха новината за Атсу

Почетният президент на Хатайспор сподели, че Кристиан Атсу към момента не е открит след земетресение в Турция, макар по-ранната информация, че той е бил открит. Новината потегли от португалски източник и нататък редица медии в Западна Европа писаха препечатаха данните. В момента от тима на Атсу отхвърлят сходни данни, че са истина.
 Откриха Кристиан Атсу жив, бори се за живота си в болница Откриха Кристиан Атсу жив, бори се за живота си в болница
Прессекретарят на клуба Мустафа Йозат, представен от турската медия “Газете Дувар ” също удостовери, че към момента няма информация за изчезналия нападател, както и за спортния шеф Танер Савут, за който също се допуска, че е под отломките.

„ За страдание Кристиан Aтсу и нашият състезателен шеф Танер Савут към момента са под руините. Португалски източник споделя за Кристиан Атсу, само че не можем да стигнем до него. Не можем да достигнем до никого. Не можем да достигнем тази зона. Ако успеем да го достигнем, световете по този начин или другояче ще бъдат наши. Чакаме помощ. Това е най-трудното място за постигане. Имаме 2 пропуща, ние сме в оборудванията. От на следващия ден ще стартираме безвредно процеса на евакуация от оборудванията ”, сподели Йозат.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР