Почетният президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес смята, че една

...
Почетният президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес смята, че една
Коментари Харесай

В Германия посочиха виновника за ранното отпадане от UEFA EURO 2020

Почетният президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес счита, че една от аргументите за ранното отпадане на Германия от UEFA EURO 2020 е халфът Тони Кроос, който поради метода си на игра нямал място в днешния футбол. “Бундестима” загуби на осминафиналите от Англия с 0:2, след което полузащитникът на Реал Мадрид се отдръпна от националния тим след 106 изиграни мача.

“Тони Кроос няма място в актуалния футбол. Това е главният проблем. Много го одобрявам, правил е мачове на международно равнище и беше страховит в Байерн, само че неговият метод на игра към този момент е привършен. Трябваше да кажат, че Кроос не пасва на този футбол със своите хоризонтални пасове. Сега се играе с отвесни подавания. Тича се напред с топката с цялостна газ. Кроос даже не минаваше централната линия на терена. Винаги играеше зад централния кръг. Но би трябвало да рискуваш и да играеш против някого, даже и да те повали… Това е казусът.

Ако бяхме играли с четирима в отбрана и с Леон Горетцка, Йошуа Кимих, Томас Мюлер, Льорой Сане, Серж Гнабри и Кай Хавертц, в този момент щяхме да сме в друга позиция. Германия игра драматичен футбол на европейското първенство”, разяснява Хьонес в тв предаване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР