Почетният президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес коментира движението на

...
Почетният президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес коментира движението на
Коментари Харесай

В Байерн се надяват цената на Сане да падне

Почетният президент на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес разяснява придвижването на цената на нападателя Льорой Сане, който сега играе в Манчестър Сити. Баварците се интересуват от него от много време и той минава за предпочитание както на управлението, по този начин и на почитателите.

През предишното лято от Сити желаеха 110 милиона евро за 24-годишният немец, което обаче не се хареса на Байерн. Сега те се гласят за нов опит да го вземат.

''Цената на Сане, несъмнено, че ще бъде напълно друга спрямо тази отпреди година, споделя Хьонес пред уеб страницата Goal.com. Тогава Льорой Сане имаше оставащ контракт с Манчестър Сити за още две години, а не за един и нямаше разкъсване на кръстни връзки. А през тази година цените ще паднат, освен на Сане ".

По-рано се твърдеше, че мюнхенският тим към този момент е съгласувал с този състезател прелиминарен контракт за пет години, само че за момента това не е доказано.

Футболистът получи скъсване на връзки на мача за Суперкупата на Англия на 4-и август 2019-а година против Ливърпул, заради която контузия на практика пропусна целия сезон досега. Той се върна към тренировките с тима в края на януари, а през март и сезонът беше спрян поради пандемията от ковид.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР