Почетният председател на КТ Подкрепа“ д-р Константин Тренчев направи шокиращи

...
Почетният председател на КТ Подкрепа“ д-р Константин Тренчев направи шокиращи
Коментари Харесай

Константин Тренчев: Хванаха зам.-министър на Костов с подкуп, уволниха полицаите

Почетният ръководител на КТ „ Подкрепа “ доктор Константин Тренчев направи шокиращи разкрития за потулена корупция по време на Кабинета „ Костов “. По думите на синдикалиста заместник-министър от държавното управление е бил заловен с 35 000 $.

Вместо съд и присъда обаче последвало уволняване за служителите на реда, осъществили ареста.

„ Заместник-министърът на стопанската система посредством сложено лице изискал 35 000 $ рушвет от предприемач. На него му се видели доста парите и споделил на полицията. Те му вършат капан в заведението, където трябвало да се предават доларите. На срещата обаче не отишъл медиатора, тъй като заместник-министърът му нямал доверие. В момента на предаването на парите, скачат служителите на реда и го хващат. В паниката даже е изял два-три шамара. След това схващат кой са хванали и споделят на Александър Божков, а той уведомил Костов и ченгетата са уволнени “, твърди Тренчев.

Синдикалистът не посочва поименно кой е уличеният заместител. Александър Божков е вицепремиер в кабинета с сектор „ Промишленост “.

Самият Тренев разяснява, че не знае какво ще последва, в случай че прокуратурата стартира да рови в приватизацията.

„ Много хора, които са очевидци на корупция, се опасяват да кажат истината “, акцентира Тренчев.

„ Не знам какво е имало в куфара на Ханке, аз знам какво аз съм носил. Например за „ Балкан “, взеха го евреите с 18 самолета, остана с един. Всичките парцели на „ Балкан “ по света бяха продадени. Продаде се за 180 хиляди лева, на цената на един апартамент, а имуществото беше разпродадено за десетки милиони “, посочи Тренчев./tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР