Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган и председателят на

...
Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган и председателят на
Коментари Харесай

Случва Се В Момента: Огромна Новина От Централата На Дпс!

Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ през вчерашния ден организираха среща с посланика на Съединени американски щати Н.Пр. Ерик Рубин в централата на Движението за права и свободи. Бяха разисквани настоящи политически въпроси, както и развиването на двустранните връзки. Участниците в срещата показаха удовлетворение от опцията да обменят отзиви и позиции по обособени тематики, както и убеждението, че такива срещи са нужни и потребни. Взаимното почитание и разговорът способстват за развиване на демократичните процеси и би трябвало да бъдат поощрявани.

Срещата е първата публична изява на Ахмед Доган от доста време насам. След дълго неявяване от новинарския поток името му се появи още веднъж предходната седмица. Повод за това стана информацията, че Доган е купил 70% от Топлоелектрическа централа Варнаот децата на някогашния транспортен министър Данаил Папазов. С контракти от 7 август синът и дъщерята на Папазов са продали на Ахмед Доган общо 70% от фамилната транспортна компания " Сигда ", през която беше добита Топлоелектрическа централа " Варна " от ЧЕЗ.

По-късно въпрос за Доган повдигна и Валери Симеонов. В понеделник вицепремиерът заяви, че отправил формален въпрос към НСО " на какво съображение, какъв брой пари са изразходвани и какъв брой души са ангажирани за защитата на частното лице - предприемача Ахмед Доган? ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР