Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, за когото стана ясно,

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, за когото стана ясно,
Коментари Харесай

Ахмед Доган става дядо през септември? Бъдещата му снаха намекна за щастливото събитие

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, за който стана ясно, че е мажоритарен притежател на Топлоелектрическа централа „ Варна “, ще има мотив да почерпи за още едно радостно фамилно събитие, научи HotArena.

Твърди се, че политикът, който публично се отдръпна от държавните каузи, най-вероятно ще стане дядо през ноември, когато ще проплаче първото му внуче. Синът му Демир чака наследник от приятелката си Памела Жейнов и двамата към този момент са подготвили детска стая, декорирана в синьо,  писа „ Галерия “.

Младата жена, щерка на известния футболен управител Николай Жейнов, сама загатна по кое време се чака щастливото събитие. На въпрос от август в обществената мрежа в кой месец е, хубавицата отговори многозначително с шест сърца, а малко по-късно изтри обявата.

Отговрът навежда на мисълта, че Памела е била в шестия месец и бебето ще се роди през ноември.

Връзката на Демир и 23-годишната красавица е относително от скоро, само че двамата са си допаднали още при започване на романса им, а Доган-младши в последно време все по-често се замислял за семейство и наследници.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР