Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се включи в съботното

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се включи в съботното
Коментари Харесай

Доган се включи в бийч партито край сарая

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган се включи в съботното протестно събитие " Доган сарай бийч фестивал " (Dogan Saray Beach Festival) в парк “Росенец “. Toй излезе на оградата на имението и изслуша протестиращите. От лъчение онлайн се чува по какъв начин Доган изслушва настояванията на протестиращите и дава отговор сбито с " да " и " добре ", в това число на апелите да махне Борисов и Гешев. След това се отдръпва назад в покоите си, помахвайки на протестиращите. “Вие разпределяте баницата. Разпределяйте я тъкмо и ние желаеме да живеем. Да ядем дружно баницата “, сподели една от протестиращите. Те го приканиха да има късмет за България, с цел да може младите да се върнат. “Да стартираме със съблюдаване на законите “, прикани друга протестираща. Изявата на Доган бе посрещната със викания " Оставка ", а в края ѝ той помаха на протестиращите.  Dogan Saray Beach Festival и всеобщо плажуване при подпорната стена на Алепу са част от протестните акции, които не престават в събота и по Черноморието. Събитието “Dogan Saray Beach Festival “ в парк “Росенец “ е проведено в обществените мрежи и е под надпис “Искаме Доган да уволни Борисов “.
" Там има нахвърляни камъни. Нахвърлили са ги, с цел да могат да лимитират достъпа на плажуващите. Ще създадем една пирамида от камъни, ще забием трибагреника от горната страна. Подадох искане към министъра на районното развиване и благоустройството да разкрие избавителен пост на обекта. Подозирам, че това ще прерасне – няма да е единствено събота и неделя. Това е моята цел – не непрекъснато да призовавам хората да вървят там, а те да го вършат сами. Да има придвижване, с цел да не могат да ги ограждат, да поставят бариери и огради “, изясни един от уредниците Асен Бонджев пред БНР.





Природозащитници провеждат в събота и всеобщо плажуване на плажа пред “подпорната стена” на Алепу. Строежът се намира на брега на морето и попада в едноименната предпазена околност. Гражданското недоволството против градежа стартира през юни и провокира няколко мирни митинга в страната.

Подпорната стена на Алепу се трансформира в знак на корупционния способ, по който се случват нещата на всички места в страната ни, сподели пред БНР-Бургас уредникът на митинга Кремена Ватева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР