Почетният председател на ДПС Ахмед Доган отправи лично обръщение към

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган отправи лично обръщение към
Коментари Харесай

Доган: Каузата на ДПС е твърде голяма, за да си позволим лукса да се борим помежду си

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган насочи персонално послание към членовете и симпатизантите на партията две седмици преди гласуването на изборите за Европейски парламент. В него той особено натъртва на ролята на младежите за развиването на България и европейското й бъдеще. Доган желае амнистия от младежите и акцентира, че Движение за права и свободи е прекомерно огромна идея, с цел да има междуособици в партията.

Публикуваме цялото послание без редакторска интервенция:

Скъпи съидейници!

Тези евроизбори за Европейски парламент са извънредно значими за Движение за права и свободи, тъй като трасират пътя за положителното ви показване на идващите локални и парламентарни избори в България.

Политическият код на Движение за права и свободи се основава на непрекъснатото подмладяване и непрестанно придвижване към по-добри условия на живот с по-голяма независимост, отговорност и приемливост.

От възникването си Движение за права и свободи постоянно е залагало на младостта и бъдещето.

Затова се обръщам към разсърдените и разочарованите: в случай че има позволени неточности в близкото минало – Простете!

Каузата на Движение за права и свободи е прекомерно огромна, с цел да си позволим лукса да се борим между тях и да спъваме развиването на младежите да живеят по-свободни в един по-добър свят, който те имат куража да изградят за себе си. Този избор на визия за развиване е техен. И в случай че желаеме да имаме европейски път на развиване, ние би трябвало да ги подкрепим и насърчим!

Пожелавам ви да постигнете цялостна готовност и триумфи, които да ви удовлетворят!

Бъдете благословени!

Винаги ваш: Ахмед Доган
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР