Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от движението

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от движението
Коментари Харесай

Доган и Пеевски: Няма нужда да ни пази служба като НСО

 Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и депутатът от придвижването Делян Пеевски се отхвърлят от държавната защита на НСО, заяви Дарик.

Двамата приканиха президента, под чията шапка е НСО, да пази олигарсите от Прехода, които ограбиха България, както и водача на Демократична България Христо Иванов.

Пеевски и Доган разговаряха със свои симпатизанти и са безапелационни, че нямат потребност да ги охранява работа, компрометирала се с политическите провокации от последните дни, чийто подстрекател е Радев.

" Нямаме нужда да ни пази работа като НСО, която се компрометира извънредно. Нека тази работа да пази олигарсите, които нанесоха тежки вреди на България. Може същата работа да изпрати държавни гардове и в Дубай, да пазят Васил Божков ", безапелационни са Доган и Пеевски.

Малко по-късно стана ясно, че в диалог с вътрешния министър министър председателят е поискал още през днешния ден комисията за НСО да се събере и да реши за потребността от защита на двамата политици.

Тяхното решение обаче обезсмисля сходно заседание, тъй като самите охранявани се отхвърлят от държавните гардове.

Минути след новината за доброволния им отвод евродепутатът Илхан Кючюк разяснява пред NOVA, че, " както постоянно те са хора, които могат да носят политическа отговорност ".

" Решението е напълно тяхно, посочили са, че са национално виновни политици ", сподели Кючюк на плажа край Росенец пред NOVA.

" Една страна ни е родила, една майка ни е родила, това е майка България. Искаме идващите генерации да живеят в съгласие и приемливост ", сподели още той.  " Да живее България! ", отговори на същия привет Кючюк на минаващ около него " плажуващ " от другата група протестиращи, които към този момент се разотиваха.

По-рано симпатизантите на Движение за права и свободи пяха дружно с " плажуващите " на плажа химна на Република България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР