Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от движението

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган и депутатът от движението
Коментари Харесай

Доган и Пеевски се отказаха от охраната си: Нямаме необходимост да ни пази служба като НСО

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган и депутатът от придвижването Делян Пеевски се отхвърлят от държавната защита на НСО , научи Dariknews от свои източници.

Двамата приканиха президентът, под чията шапка е НСО , да пази олигарсите от Прехода, които ограбиха България, както и водача на Демократична България Христо Иванов. Пеевски и Доган разговаряха със свои симпатизанти и са безапелационни, че нямат потребност да ги охранява работа, компрометирала се с политическите провокации от последните дни, чийто идеолог е Радев.

„ Нямаме нужда да ни пази работа като НСО , която се компрометира извънредно. Нека тази работа да пази олигарсите, които нанесоха тежки вреди на България. Може същата работа да изпрати държавни гардове и в Дубай, да пазят Васил Божков ”, безапелационни са Доган и Пеевски.

Малко по-късно стана ясно, че в диалог с вътрешния министър министър председателят е поискал още през днешния ден комисията за НСО да се събере и да реши за потребността от защита на двамата политици.

Тяхното решение обаче обезсмисля сходно заседание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР