Почетният председател на ДПС Ахмед Доган гласува на европейските избори

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган гласува на европейските избори
Коментари Харесай

Ахмед Доган отново гласува мълчаливо

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган гласоподава на европейските избори рано тази заран в столичното 36-о учебно заведение " Максим Горки ". Той беше в компанията на дългогодишния началник на пресцентъра на партията и сегашен народен представител Велислава Кръстева.

Охранван компактно от няколко души, Доган избра да гласоподава с хартиена бюлетина, а не с машина. На излизане от учебното заведение Кръстева посочи, че през днешния ден имат доста задания, а почетният ръководител на Движение за права и свободи я хвана за ръка, до момента в който слизаше по стълбите.



Така за към 5 минути Доган съумя да гласоподава на европейските избори. Той за следващ път отхвърли да приказва пред публицисти, откакто е упражнил правото си на избор. Почти по същото време, единствено че във велинградското село Св. Петка, вторият в листата на Движение за права и свободи Делян Пеевски също пусна своя глас.

Точно както Доган, Пеевски, чието само появяване на работа в българското Народно заседание беше преди две години - при полагането на клетва, и който се появи в предизборната акция едвам в последните три дни, дойде в секцията за гласоподаване с многочислена защита.

 Ахмед Доган още веднъж гласоподава безмълвно
© Юлия Лазарова

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (464)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР