Почетният председател на ДПС Ахмед Доган благодари лично на активистите

...
Почетният председател на ДПС Ахмед Доган благодари лично на активистите
Коментари Харесай

Доган към ДПС: Гордея се с вас, обичам ви!

Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган благодари персонално на деятелите на партията, които се събраха в резиденцията в " Росенец ", край Бургас. Видео от срещата бе публикувано от пресцентъра на Движение за права и свободи. Председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ сподели, че войната сред институциите в последните месеци е посочила, че страната липсва, а президентът води персонални борби. Според него ГЕРБ стои зад днешната провокация в " Росенец ". 

Ето и цялото изявление на Карадайъ и Доган:

" Решението на партията и парламентарната ни група беше ние да не хвърляме камък, тъй като знаем, че и ние ще се изцапаме, и ние ще се окаляме. Опитахме се да стоим на отдалеченост от всичките тези...няма да им върша подготовка, това, което виждате, което се случва през последните два-три месеца в страната. Войната на институциите докара до там, че видяхме през вчерашния ден до какво се стигна и в София. Днес, тук, те целяха тъкмо това. Днес задачата им беше, както тука през гората, които минаха и говореха, те не говореха за тези камънаци, които нямат и 200 кв м., това не е плаж, а приказват за това (сочи в противоположната посока) – през днешния ден всички видяха защо иде тирада. Целта им не беше това, задачата им беше експанзия в частна благосъстоятелност, в частен парцел. Това го споделиха и сътрудниците, които бяха на оградата и ги чуха. Те желали сараите...Всички дружно успяхме да предотвратим този сюжет на експанзия. За страдание, голямо страдание, виждаме, че страната липсва, президентът не можа да разбере какво значи институцията Президент и води персонални и лични борби. Това, което се случи - да се смесят другите потоци през днешния ден, го направи изпълнителната власт, направи го жандармерията, направи го кметът на общината, който е зам.-председател на ГЕРБ. За нас това значи, че ГЕРБ го направи. Те търсеха провокацията, с цел да се скрият зад нас, тъй като има ред проблеми в страната за решение. Но ние ще имаме опция и по други мотиви, и по други способи да приказваме ", съобщи Карадайъ. - С това желая още един път да ви благодаря и да ви се поклоня. Господин ръководител и сътрудниците, не ви виждаме постоянно в последните 7-8 години. Моля, въпреки всичко, имате думата да кажете нещо ".

Доган: Аз ще бъда доста къс. Първо – извънредно доста се гордея с вас. Много. Второ – за прощален път откривам, че доста ви обичам. Трето – позволете ми един доста бездънен реверанс, благодаря.

Карадайъ: Колеги, за край единствено това ще кажа – тази експанзия беше символна, тази експанзия беше срещу Движение за права и свободи, тъй като Ахмед Доган е признакът на Движение за права и свободи. Ахмед Доган е водачът на Движение за права и свободи. По този метод тази експанзия беше към всеки един от нас – депесарите. Още един път – благодаря ви.   
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР