Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган спази традицията да отправя

...
Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган спази традицията да отправя
Коментари Харесай

Доган: Русия е фактор, с който трябва да се съобразяваме

Почетният водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган съблюдава традицията да насочва основни послания към ръководещите по време на свои празненства в сарая.

По време на честването на 64-ия му рожден ден той споделил с гостите си, че България трябвало да се преценява с Русия, която желае да играе нова роля в международния ред, до момента в който Европа още търсела мястото си, оповестява уеб сайтът 24rodopi.com в събота.

" Аз не съм последовател на това, което Русия направи в Крим, само че не съм апатичен към това, което прави Западът. Русия може да е всякаква, само че е мощ, фактор, с който ние би трябвало да се съобразяваме ", декларирал Доган.

В речта си той обърнал съществено внимание на прегрупирането на международните сили сега, акцентирайки, че нова роля желаят да играят Русия, Венецуела, Иран и Китай.

" Европа търси своето място, Европа не е толкоз мощна ", траял Доган, обобщавайки, че " това нещо, което се случва ме тормози, светът не отива на добре, на неприятно е ".

В тази връзка добавил пред гостите си, че " най-големият покупател на нефт – Китай, упорства разплащането да става с юани, а не с долари ", припомняйки, че точно Китай държи по-голямата част от външния дълг на Съединени американски щати.

По отношение на Турция почетният водач на Движение за права и свободи споделил, че не му харесвала политическата обстановка в южната ни съсъедка. Колкото до ролята на партията му, за следващ път декларирал, че тя е поръчител за сигурността в България.

" По природа съм миролюбив човек, само че в случай че някой ми посегне, ще отвърна ", сбито добавил Доган с благопожелание към гостите му: " Радвайте се на живота, изживейте си го! "

При последното сходно тържество в сарая – по случай коледните празници, той заръча на съпартийците му да не смъкват държавното управление на ГЕРБ и Обединените патриоти, тъй като " няма такава политическа мощ от опозицията, която може да поеме отговорността за ръководство на страната към днешна дата ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР