Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган подготвя геополитически доклад за

...
Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган подготвя геополитически доклад за
Коментари Харесай

Доган събира елита на ДПС на коледно парти

Почетният водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган приготвя геополитически отчет за ситуацията у нас, на Балканите и в света, заяви Епицентър.

В навечерието на Коледа Ахмед Доган по традиция събира елита на Движение за права и свободи на вечеря за идните празници. Тази година тържествената колекция, която ще бъде в четвъртък - 21 декември, се чака с голямо внимание и даже напрежение. Поканените от Доган посетители са към 170, които ще имат опция да чуят персонално словото му, което се чака към 22.00 часа.

По отчета от дълго време той обмисля тезите си, които ще показа в четвъртък. Част от актива на Движение за права и свободи считат, че измежду акцентите в словото на водача им ще бъдат както посланията за „ политиката на разглобяване на ръководещата коалиция с националистически обединения ", по този начин и курсът на партията след „ подадената ръка от ръководещата Партия на справедливостта и развиването в Турция ". Безспорно Доган ще очертае новия курс на Движение за права и свободи след последните парламентарни избори и антинационалното държание на ДОСТ. Можем да чакаме в речта на Доган отношение към новите политически действителности и ролята на България в тях, предвижда Епицентър.

Няма да се осъществен обаче упованията на някои за " стопляне на връзките с ДОСТ ", камо ли за завръщане на Местан в партията-майка, добавя уеб сайтът. Преди две години на същата предколедна колекция тогавашният ръководител на Движение за права и свободи Лютви Местан бе разжалван. Уплахът му беше толкоз огромен, че незабавно по-късно той потърси леговище в посолството на Анкара в София. Впоследствие Местан започва политическия план ДОСТ, който макар великодушното финансиране и проведеното гласоподаване в Турция, не можа да прескочи 4-процентната преграда за влизане в Народното събрание на последните избори.

Доган има изострено отношение към рецесията в света и държанието на така наречен международен политически хайлайф, който се оказва неопитен за решаването на действителните проблеми на хората.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР