Почетният консул на Израел в Бургас: Израелските туристи се чувстват

...
Почетният консул на Израел в Бургас: Израелските туристи се чувстват
Коментари Харесай

Почетният консул на Израел в Бургас: Израелските туристи се чувстват защитети у нас
Почетният консул на Израел в Бургас: Израелските туристи се усещат защитети у нас
Израелските туристи се усещат защитети у нас. Това показа почетният консул на Израел в Бургас Орлин Мандов, който през днешния ден пръв е разговарял с групата туристи, чийто рейс се възпламени на пътното платно, съобщи кореспондентът на БГНЕС в крайморския град.

Мандов показа и удовлетворение от бързата реакция на службите и информацията която доближава до него, единствено минути след случая. „ В първия миг се изплаших, само че единствено за пет минути по-късно към този момент знаех каква е обстановката ”.

Групата туристи отседнали в хотел „ Платинум ” са пътували до Бургас за покупки от търговски център. На връщане към Слънчев бряг няколко от тях усещат мощната мирима на пушек. Шофьорът стопира рейса край пътното платно до Поморие и бързо изтегля пасажерите. Докато те напущат транспортното средство, рейсът се възпламенява. На място бързо се отзовават и служители на реда, както и представители на автомобилна администрация. Туристите са ескортирани с различен рейс, който също съумява да дойде бързо в горещото време. Сред туристите няма суматоха, няма и паники, че обстановката е нахлуване против тях. Пръв с израелските в Слънчев бряг посетители беседва Орлин Мандов.

„ Тези туристи преди да се качат в рейса сутринта, след атентата са взети ограничения и те виждат че рейса се ревизира, от полиция отварят се всички отсези. Проверява се доста съществено този рейс и това нормално се случва на место където те го виждат. Така че особено тези туристи никой не си е помислил за атентат, изобщо това е надалеч от концепцията. Това което споделиха, ами подобен ни е бил шанса, през вчерашния ден стояхме на летището в Израел, беше просрочен самолета, а в този момент се наложи да стоим 15 минути на пътя ” описа Мандов.

Щетите по рейса занапред ще се пресмятат. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР