Почетният генерален консул на Република Сейшели в България Максим Бехар

...
Почетният генерален консул на Република Сейшели в България Максим Бехар
Коментари Харесай

Максим Бехар на среща с президента на Република Сейшели

Почетният общоприет консул на Република Сейшели в България Максим Бехар се срещна с президента Дани Фор в неговата резиденция в столицата Виктория.

На срещата бяха разисквани връзките сред двете страни, работата на почетния общоприет консул и неговата дейна поддръжка към островната страна в Индийския океан. Президентът Фор изрази огромно задоволство от активността на Максим Бехар в помощ на държавното управление на Република Сейшели. Преди година Бехар бе определен и за Председател на Световния център за мир и дипломация „ Сър Джеймс Манчам “, носещ името на президента-основател на островната република.

Максим Бехар се срещна и с вицепрезидента на Република Сейшели Винсент Меритон, с държавния секретар на външните работи Бари Фор, с някогашния президент Джеймс Мишел и с доста други министри и държавни дейци.

Максим Бехар е български предприемач, публицист и посланик. Освен CEO на водещата българска PR организация M3 Communications Group, Inc., той ръководи и чешкия офис на най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies. Той е Почетен общоприет консул на Република Сейшели в България. Председател е на Борда на Световния информационен конгрес в Давос, Швейцария, а в края на 2017 година завърши своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР