Почетна позиция в БФТ получи трикратният световен шампион по олимпийско

...
Почетна позиция в БФТ получи трикратният световен шампион по олимпийско
Коментари Харесай

Трикратният световен шампион Мастър Юн с почетна позиция в БФТ

Почетна позиция в БФТ получи трикратният международен първенец по олимпийско таекунодо Мастър Юн. Честта на един от най-хубавите таекуондисти бе оказана от ръководителя на БФТ Слави Бинев и зам. министъра на спорта Стоян Андонов.

Мастър Юн е на посещаване в България по покана на президента на БФТ и вицепрезидент на WT- Europe Слави Бинев в границите на седмицата. Той е придружаван от още двама представители на единствената по рода си в международен мащаб южнокорейска компания за IT сигурност, надзор и видеонаблюдение, Джей Лий и Донг Джин.
 Делегацията през днешния ден бе призната от зам. министъра на спорта Стоян Андонов, който поздрави гостите за визитата и дружно с ръководителя на БФТ Слави Бинев връчи почетната тапия на трикратния международен първенец по таекуондо и треньор на италианските национали Мастър Юн. Г-н Андонов поздрави родното таекуондо за триумфите, които носи на страната ни и интензивността на федерацията в посока развиването и популяризирането на олимпийското таекуондо в България.

Държавническо отношение към визитата на тримата представители на корейската компания и опциите, които тя предлага на страната изрази и министерство на защитата.

Гостите бяха признати от заместител министъра на защитата Атанас Запрянов и представители на министерството в областта на сигурността. Те са се срещнаха с опциите, които корейските представители на една от най-развитите компании в сигурността и контрола дава за повишение на потенциала на страната ни в бранша и поддържане на двустранните връзки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР