Почетен плакет връчи кметът на Варна Иван Портних на Ангел

...
Почетен плакет връчи кметът на Варна Иван Портних на Ангел
Коментари Харесай

Кметът връчи награда по случай 20 години ръководство на корабен трафик в България

 Почетен плакет връчи кметът на Варна Иван Портних на Ангел Забуртов, общоприет шеф на Държавно дружество " Пристанищна инфраструктура “,  по време на конференция на тематика " 20 години управление на корабния трафик в България “. В нея вземат участие представители на български и международни организации в морския отрасъл. " 20 години е зрялост, излязохме от тийнейджърската възраст и на драго сърце можем да отчетем  положителни резултати “, съобщи Ангел Забуртов и благодари за премията. 

" Високото равнище на пристанищните услуги в България е голяма мотивация за нас да продължим да поддържаме образованието в тази сфера, тъй като във Варна има условия за отлична подготовка в региона на морските науки още на гимназиално равнище – посредством Професионалната морска гимназия, а по-късно и в  университетите. Имаме чудесно готови преподаватели, както и амбициозни младежи и това е нашият общ и най-ценен капитал! “, обърна се към участниците в срещата кметът Иван Портних. 

" България е измежду четирите водещи страни в Европа по ръководство на корабния трафик и мениджмънта в това отношение “, съобщи министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, който взе участие в срещата. " Началото е сложено през 1999 година Оттогава с разнообразни финансови принадлежности – първоначално благодарение на холандското държавно управление, след това с пари от другите етапи на стратегии " Фар “ и " Транспорт “,  поддържаме електронно ръководство в областта на морския и речния превоз, което наблюдава цялата логистична верига от идващи и заминаващи кораби, уточни министърът.  Освен това то обезпечава и връзката сред обособените системи с цялостна интеграция – на Гранична полиция, Морска администрация, ветеринарния надзор и други. Това е безхартиен развой, продан на електронни данни по заявяване на всички услуги, които изисква корабния трафик. И ние се гордеем с направеното, сподели още Желязков. Той увери, че през идващите няколко месеца следва цялостна автоматизация и на процесите в автомобилна администрация. Поздравления към гостите насочи и регионалният шеф на Варна Стоян Пасев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР