Почерпка не е имало, дори и бонбони нямаше, за съжаление.

...
Почерпка не е имало, дори и бонбони нямаше, за съжаление.
Коментари Харесай

Министър Атанасов няма да си подава оставката

" Почерпка не е имало, даже и бонбони нямаше, за жалост. Съжалявам, в случай че съм провокирал отрицателни страсти. Целта беше аз да направя един тест - да привлека внимание, тъй като имам да споделям доста значими неща ". Това съобщи министърът на културата Атанас Атанасов в предаването " 120 минути " по БиТиВи по отношение на видеото, което пусна във Facebook седмица след рождения си ден от прозореца на кабинета на министъра на културата.

Атанас Атанасов няма да си подаде оставката, макар подигравките заклипа, който разгласява във Facebook . Не е инцидентно направено видеото, а е умишлено.

Той даде обещание още едно видео - другата седмица видеото ще бъде отдадено на средствата от Национален фонд " Култура ", посочи министърът. Атанасов щял да си намерения дали идващото видео да го направи до прозореца или не, като увери още, че в никакъв случай не е употребявал алкохол и опиати.

Атанасов изясни, че е бил самичък в кабинета си в Министерството на културата, когато е пуснал клипа във Facebook, слънцето щяло да залезе скоро и желал да се наслаждения на последните мигове и да благодари на всички, които му честити рождения ден, който бил на 3 април.

" Бих желал да концентрирам диалога върху същинско значимото - 30 400 000 млн. лева са отворени за кандидатстване от Национален фонд " Култура " . Надявам се, че в този момент хората ще могат да се концентрират върху същински значимите неща ", надява се Атанасов.

Настоящият културен министър се пробва да вкара цялостна бистрота и ясни критерии, които липсвали в Министерство на културата. " Ако това е цената, която да платя, да бъде осмиван, да ми се подиграват, съм подготвен да я платя, стига резултатът да бъде реализиран - да внимават, че процесите текат както би трябвало. Аз самичък не мога да се оправя ", акцентира културният министър.

Атанасов добави още, че нямало проблем с личността на новия шеф на Народния спектакъл .

Атанасов бил повлиян, само че не от алкохол, цигари или опиати, а от възприятието на признателност, което го карало да приказва постепенно и от умората си.

Атанасов не си сложи оценка като министър на културата след 100-те дни на власт, а желае да се случват доста повече неща. Имам извънредно по-ясна визия къде се намирам и какъв брой по-трудно могат да се случат нещата, добави Атанасов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР