Почерня от качулки тази сутрин в Сандански, полиция и спецчасти

...
Почерня от качулки тази сутрин в Сандански, полиция и спецчасти
Коментари Харесай

Издирват Саботана след масовия бой и разбиването на бар в Сандански


Почерня от " качулки " тази заран в Сандански, полиция и спецчасти търсят участниците в побоя в бар в центъра на града, за който само Struma. com дръзна да заяви преди два дни. Димитър Саботанов - Саботана и групата му са обект на търсене. Обиски в домовете на лицата, взели участие в побоя, разпит на очевидци, огледи на изпотрошения бар, това се случва сега в курортния град.

Саботана е съумял да се скрие, само че съгласно полицията, ще бъде заставен да се съобщи с юрист. Припомняме, че завчера вечерта, в заведение в центъра на града стана всеобщ пердах. Саботана, отпред на група от криминалнопроявени, провокирал скандал в бара и безусловно без сериозен мотив се развихрил пердах сред групата му и група младежи от града.

Барът е изпотрошен. На другия ден се оказа, че нито един от участниците няма да подава тъжба в полиция и прокуратура, а притежателят твърдял, че нищо не се е случило. Без тъжба служителите на реда в Сандандски подвигат плещи и настояват, че не можели да създадат нищо и останахме с усещане, че им се е разминало.

До през днешния ден, когато управлението на регионалната дирекция подвигна на крайник спецчастите в търсене на участниците в багра. " Няма да се толерират сходни осъществявания и нарушавания на публичния ред, хулигански прояви също. Не може градът да се опасява от лице, което тази заран избяга и се скри от боязън. Край на сходни произволи.



Жителите на Сандански би трябвало да знаят, че има полиция и тя си прави работата, разясниха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Благоевград. Не е обикновено да има серия палежи и нито един да не е оголен, споделиха още от регионалната дирекция. Ще ви съобщим резултатите от акцията от през днешния ден.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР