Побоят срещу колегата Слави Ангелов не е само атентат срещу

...
Побоят срещу колегата Слави Ангелов не е само атентат срещу
Коментари Харесай

Бойко Василев: Побоят срещу Слави Ангелов е проява на оглеждана непърпимост към другия човек

Побоят против сътрудника Слави Ангелов не е единствено атентат против публицистиката. Тук виждаме от дълго време отглеждана непоносимост към другата позиция, към другото мнение, към другия човек изобщо.  Мнозина подклаждат експанзията, с цел да получат власт или внимание, даже популярност. Да си злобен става мода. С това персонално послание Бойко Василев откри " Панорама " по Българска национална телевизия, написа " 24 часа ".

Не инцидентно един от биячите  на Слави е носил телефон и е снимал, сподели още той. Нещо ми подсказва, че това няма да приключи добре. Криза е, пости, дано най-малко се смирим за малко. Защото всички ще жънем ветровете, които преднамерено или безгрижно посяхме. 

На Слави и ние, от екипа  на " Панорама ", желаем бързо излекуване. В тази борба с експанзията той ще ни би трябвало като експерт.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР