Побоят над служител в денонощен магазин в ГабровоТрима души пребиха

...
Побоят над служител в денонощен магазин в ГабровоТрима души пребиха
Коментари Харесай

Трима души пребиха продавач в денонощен магазин в Габрово

Побоят над чиновник в денонощен магазин в Габрово Трима души пребиха продавач в денонощен магазин в Габрово.

Инцидентът е станал малко преди 22:30 ч. на 7 април.

Младежите се държали нападателно с клиент на комерсиалния обект, а продавачът се намесил, с цел да прекрати това.
 
Ивайло Филев, притежател на магазина, описа пред Дарик, че побоят над Венцислав Иванов е бил в продължение на 7-8 минути . Пострадалият е с комоцио и е настанен в локалната болница. 



„ От нашия бизнес не желаеме доста - да работим в спокойна атмосфера, без стрес за служащи и чиновници. Да работим в страна, в която страната пази жителите си. В която се съблюдават закони и има осъдени. Искаме въздух и правдивост ", е посланието на Ивайло Филев, който описа по какъв начин се е стигнало до случая:
 
„ В магазина влизат три момчета, които се държат вулгарно и нападателно. Започват да се закачат с един от нашите клиенти. Момичето, което е на работа, се обръща към сътрудника си Венци да се намеси, с цел да прекрати това. Той им прави забележка и ги приканва да изоставен обекта. Те не престават да се държат нападателно, атакуват го, удрят го. Той се отбранява. Побоят над него продължава 7-8 минути в съвсем целия магазин. ”
   
Агресивно държание на клиенти в магазин 2+2 в Габрово
Публикувахте от в Вторник, 9 април 2019 година
 
Момичето, което е на промяна, алармира СОД и полиция, които се отзовават бързо.

Според Ивайло Филев не може да се позволява да има възприятие на безотговорност. Той бе безапелационен, че не желае да се насажда етническо напрежение. Тримата младежи не са пияни или дрогирани, е усещането на личния състав. Още с влизането си в магазина обаче се държат провокативно.-->
 
„ Като компания, молим да се вземат съществени ограничения. Във времето това има дълготрайни последствия. Насажда се боязън ”, разсъждава Ивайло Филев.
 
Той съобщи, че от страна на компанията ще бъде подадена тъжба за нанесените вреди, раненият чиновник и колежката му също ще подадат тъжби. Видеото от камерите демонстрира какъв брой надменно се държат тримата клиенти.
 
„ Честно казано не знам какви още ограничения можем да вземем против такива произшествия - имаме защита, моментно предизвестие на органите на реда. Може би законите би трябвало да се трансформират, не може с лека ръка да се нарушава пространството на другите. Няма по какъв начин в такава конюнктура да задържаме младежи, да се опитваме да им плащаме добре, да плащаме налози и осигуровки “, добави той.
 
Не за първи път Ивайло Филев се сблъсква с принуждение в бизнеса си. Той има търговски обекти в Габрово, Севлиево и Пловдив. Разказва, че е юридически опит за обир. Оценява участниците в него като млади момчета, които от нелепост се забъркват в тягост. По-късно, откакто понасят наказванията си, отиват при него и му се извиняват.
 
Инцидентът от 7 април обаче се отличава с експанзия и грубост, които Ивайло Филев не е срещал до момента. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР