Побой, който в последствие се превърна в убийство, разтърси най-големия

...
Побой, който в последствие се превърна в убийство, разтърси най-големия
Коментари Харесай

Изрод преби до смърт летовник в Слънчев бряг, лекари 4 дена опитваха да го спасят

Побой, който в следствие се трансформира в ликвидиране, раздруса най-големия курортен комплекс Слънчев бряг. В четвъртък вечерта, малко преди среднощ, 23-годишен престъпно проявен юноша е нападнал изцяло чужд мъж. Бруталната сцената се е разиграла пред къща за посетители „ Хелиос “, на метри от общежитията „ Грамада ” и „ Кристал.

Криминогенът издебнал в тил жертвата си – 49-годишен мъж от Септември. Ударил го няколко пъти в региона на главата и той паднал безпомощно на земята. След това нападателят избягал в незнайна посока.

Свидетели на бруталния побой описаха пред Флагман.бг, че побойникът е бил в несъответстващо положение, нямало е причина за експанзия по отношение на пострадалия, само че защото часът бил съвсем 23 и било мрачно, не съумели да видят лицето му. 

Пострадалият е бил откаран в болница с фрактура на черепа и кръвоизлив в мозъка, с заплаха за живота. В продължение на 4 дни лекарите от УМБАЛ-Бургас са се борели за живота му, само че несполучливо. Рано тази заран 49-годишният мъж от Септември е умрял, споделиха от лечебното заведение.

В резултат на полицейските дейности на чиновници от отдел „ Криминална полиция “ при ОДМВР-Бургас и Районно управление-Несебър нападателят е открит и арестуван.

Това е 23-годишният Мартин К. от несебърското село Кошарица. Той е остарял познайник на органите на реда. В досието му има предходни закононарушения за обири, опиати и побой. Срещу Мартин е повдигнато обвиняване. В момента той е непрекъсната мярка задържане под стража.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР