Побиват ли ви тръпки всеки път, когато Силви се появи

...
Побиват ли ви тръпки всеки път, когато Силви се появи
Коментари Харесай

Силви от „Ергенът“ учила окултизъм в Судан! 


Побиват ли ви тръпки всякога, когато Силви се появи на екрана в „ Ергенът “? И има за какво! Участничките в шоуто въобще не преувеличават, като настояват, че юристката е енергиен върколак и им влияе отрицателно. Оказва се, че Силви Русева е учила окултизъм в Судан! Това разкрива нейна близка пред уеб страницата Intrigi.bg, където излизат нескрито още злокобни детайлности.
„ Преди години Силви учи окултизъм в школа в Судан и доста добре знае по какъв начин да си играе с енергийните полета на близките. Ангелските й карти имат извънредно богата история и са й подарък от върховен езотерик и тайновидец “, разкрива нейна близка другарка.
Нещо повече – хармониката, с която постоянно я чуваме да засвирва в имението, също не е инцидентна. Оказва се, че в случай че се употребява вярно, тя може да ускорява биотоковете и по този метод да нанася съществени вреди върху здравето на близките. Това изяснява честите главоболия и припадъци, които сполетяха не една и две участнички в „ Ергенът “.
Неслучайно всяка една от момите в имението изпитват боязън от Силви. Дори най-близките й приятелки в предаването към този момент я заобикалят и признават, че ги побиват тръпки при всеки неин взор.
Според тях досега по-голямата част от участничките са отпаднали точно под нейно въздействие.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР