Побира се в джоба, тих е, лети до 30 минути

...
Побира се в джоба, тих е, лети до 30 минути
Коментари Харесай

DJI Mavic Pro Platinum – най-добрият компактен дрон

Побира се в джоба, спокоен е, лети до 30 минути и снима в 4К

DJI Mavic Pro Platinum се смята от пазарните наблюдаващи за най-хубавия стилен дрон

Голямото име в изгряващата промишленост на дроновете безспорно е DJI. Този водещ производител създава и продава фамилия от изключителни устройства в необятен ценови диапазон и регулярно актуализира моделите.

Класният DJI Mavic Pro Platinum, показан за първи път на IFA 2017 в Берлин, надгражда своя предходник Mavic Pro с усъвършенствани характерности, включително по-дълъг пробег и по-тиха работа. Не е изненада, че пазарните наблюдаващи дефинират новия модел като най-хубавия стилен дрон в света.

DJI е употребявал някои нови вътрешни съставни елементи при планиране на дрона, както и витла (перки) с нов дизайн, с цел да реализира мечтаните подобренията. DJI Mavic Pro Platinum, предлаган за $1429 в онлайн магазина Tomtop, може да лети в продължение на 30 минути с едно зареждане на литиево-полимерната 3830 мАч батерия, което е с 11% (3-4 минути) по-добро достижения от Mavic Pro.

В допълнение, DJI Mavic Pro Platinum понижава шума с 4 dB при политане и кацане, по отношение на своя предходник, което прави работата на неговите перки с 60% по-тиха, акцентира производителят. Добра вест за потребителите е, че Mavic Pro е съчетаем с новите витла.

В сгънато положение, DJI Mavic Pro Platinum се побира в джоба или в дребна чанта

Квадрокоптерът на DJI е предопределен за снимане на видео от пътешественици, фотографи-любители и спортисти-ентусиасти, които търсят усъвършенствано потребителско преживяване, спрямо това от класическия Mavic. И те в действителност ще го получат във тип на по-дълго време за полет, по-тиха работа и нов, сребърен фейслифт. Тези усъвършенствания, несъмнено, имат своята цена.

DJI Mavic Pro Platinum се отличава със сгъваем дизайн. Когато „ крайниците ” и перките са прибрани, дронът може да се придвижва комфортно в джоба или в дребна чанта; в сгънато положение той е извънредно стилен – 198х83х83 мм и тежи единствено 734 грама с батерията.

Камерата с 3-осова механична стабилизираща система прави фотоси с резолюция 12 мегапиксела и видео до 4k, с оптималната кадрова периодичност до 60fps при по-ниските резолюции. Поддържа microSD карти за запис с потенциал до 64GB.

Пет датчика за наблюдаване поддържат сигурния полет на дрона. Вградената OcuSync система обезпечава предаване на заснеманите панорами на разстояние до 7 км. Няколко смарт функционалности придават професионален тип на видеото.

Комплектът на DJI Mavic Pro Platinum включва всичко належащо за прилагане на дрона

Дронът може да лети със скорост до 65 км/ч в продължение на половин час. Позициониране благодарение на GPS и Glonass обезпечава мечтаната точност при задачи вътре в пространства и на открито. Устройството работи пълноценно при температури от 0 до 40 градуса по Целзий и е управляем на височина до 5000 км над морското ниво.

Дистанционният контролер на на дрона работи в честотния диапазон от 2,4GHz до 2,483GHz, на разстояние до 7 км. Поддържа мобилни устройства с дължина до 160 мм и дебелина 6,5-8,5 мм, портове Lightning, Micro USB (Type-B) и USB (Type-C).

Компактният дрон DJI Mavic Pro Platinum се предлага сега на цена от $1429 в световния онлайн магазин Tomtop, с безвъзмездна доставка. В комплекта на устройството са включени самия квадрокоптер, отдалечен контролер, батерия, гимбал съоръжения, чифт витла, захранващ адаптер, кабели, 16GB micro SD карта и управление за потребителя.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР