Побесняла дама показа, че с перничани шега не бива. Соня

...
Побесняла дама показа, че с перничани шега не бива. Соня
Коментари Харесай

Перничанка се вбеси на плажа и стана страшно, спука от бой мутра и силиконова кифла!

Побесняла дама сподели, че с перничани смешка не трябва. Соня Сергиева се развихри и даде добър урок на двойка нагли плажуващи. Действието се развива в края на предишния месец, излиза наяве от неин пост в обществената мрежа.   Агресията на Соня била предизвикана от безобразното държание на " новобогаташче " и приятелката му силиконка. Двамата не спирали да беседват по мобилните си телефони на всеослушание и да се хилят, нарушавайки спокойствието на плажуващите. Когато отишла да им направи забележка, мъжът най-спокойно й споделил да се реалокира на друго място. Това вбесило Соня и тя се развихрила. Първо заляла невъзпитания господин с вода, а откакто получила голяма порция закани, се нахвърлила върху него и почнала да го бие. „ За пръв път след 4 години откачам. Преди 4 години бих полицай”, прибавя тя.

" Днес си ми е нервно. На плажа се довлякоха две изчадия. Силиконова овца и парвеню. Отначало беше обикновено, към 30-40 минути. След това, като се стартира едно пошло зеене по телефона и от двамата. Хем приказват високо, хем се хилят. До мен са, на другия чадър. Търпях, търпях и откачих. Станах и им направих забележка по-тихо да приказват. Селинджърът ми вика: " Като не ти понася, се изнасяй! ". " Така ли? " - му отговорих. Взех си шишето с вода и му я излях на наглата кратуна. Всички към нас замръзнаха.

Онзи се изправи, беше ми до рамото и ми сподели, че ще ме смачка, ще заплати да ме изнасилят и ще ме унищожават. Те това ми требваше! Пребих го от пердах и никой не посмя да се намеси. Ама като споделям " пребих ", значи, че го метках по плажа, до момента в който го добутах до стълбите. Не съм го била в ръкопашен пердах ", добавя смелата дама и обобщава: " Оня не можа да реагира. Женичката му тръчкаше след нас и ми викаше, че съм луда, побъркана, надрусана. Не се занимавах с нея. Сега спасителите ме ухажват да им стана телохранител. И ще пием узо. Да се посмеете и вие какъв брой луда фейс приятелка си имате ", написа в първата обява на Соня Сергиева.



Малко по-късно дамата се разкайва обществено за дейностите си в нов пост в мрежата. „ Срам ме е, че съм жена и през днешния ден си изтървах нервите, само че повече не се трае наглостта и простащината”, написа Соня.

" Срам ме е, че съм жена и през днешния ден си изтървах нервите, само че повече не се трае наглостта и простащината. Иначе съм си жена. Нормална, прилична и майка, само че очевидно съм си баш българка:). Лека нощ. Лесни са гадовете. Само темперамент и кураж ни стигат ".



Публикацията с плажния й „ подвиг” провокира вълна от лайкове и окуражителни мнения. „ Горди сме с теб! Браво!”, „ Ти си наша гордост” и „ Само така”, пишат приятелите й под статуса. Не липсват и такива, които я поучават да не си изпуска нервите поради сходни хора.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР